Vi är röstagenturen utöver det vanliga.

En inspirerande röst i bruset

Vi är röstagenturen med ett arkiv, kunskap och kontaktnät utöver det vanliga. Vi hittar alltid den rätta rösten till dig, vilket verkligen är ett precisionsarbete. Vårt röstarkiv uppdateras kontinuerligt och vi är ständigt på jakt efter nya spännande och bra röster. Men vi hittar inte bara nytt till dig, vill du använda en etablerad skådespelare så fixar vi det också.

För dig som själv vill leta bland ett urval av våra röster så finns vårt online-arkiv  TwentyVoices. Här kan du lyssna, kommentera och spara de röster du gillar och skicka dem vidare till dina kolleger och uppdragsgivare.

Med budskapet i centrum

Vi hjälper dig hitta den rätta rösten, den som förstärker ditt varumärke och budskaps trovärdighet, personlighet och identitet.

I vår verktygslåda finns tusentals röster som behärskar olika språk, dialekter och uttryck. Tillsammans identifierar och utvecklar vi den rätta tonaliteten och uttrycket för ditt budskap. Vi hjälper dig genom hela produktionen, från casting, inspelning, ljudbearbetning till leverans, eller så förmedlar vi bara rösten.

Vi har genom åren fått förtroendet att hitta rätt röst för en mängd lokala såväl som internationella varumärken, på de flesta språk och dialekter. Vi har gjort det för de flesta typer av produktioner såsom; reklam, ljudböcker, dokumentärer, e-Learning och informationsfilm.

PS
Om du vill, hjälper vi dig gärna med manusbearbetning och regi under VO-inläsningen.

Välj själv!

I vårt röstarkiv, TwentyVoices, som finns som online-arkiv kan du själv söka, lyssna och inspireras bland ett urval av våra röster. Filtrera sökningen efter dina behov, lyssna på röstens olika röstprov inom olika genrer. Ladda ner de röstprover du gillar  eller spara dem till en urvalslista för vart och ett av dina projekt. Dela listan  med dina kollegor, uppdragsgivare och andra. När du väl valt den röst du gillar, kontaktar du oss så hjälper vi dig med användarrättigheter, bokning och pris.

 

TWENTY VOICES RÖSTARKIV
Kontakta oss

Röstproduktioner

Kontakta oss

Vill du prata röster?

Kontakta: Stefan Nordell [email protected] 08-506 350 51