En hel del har hänt sedan vårt ursprung som dubbstudio till idag trettio år senare. Vi tror dock våra kunder kan se en röd tråd genom åren, att fokus fortsatt är att garantera en innovativ, engagerande och säker produktionsprocess i en kreativ miljö med hög tillgänglighet i centrala Stockholm.

I dag har vi breddat vårt erbjudande till att vara en innovativ digital mediapartner för våra kunder, en One-Stop-Shop för produktion av digital media på alla plattformar.

Vi har fyra affärsben; Ljud, Röstförmedling, Adaption och Studioproduktion.

Med oss får du en trygg lösningsorienterad partner med hög innovationsfaktor som kan det digitala medielandskapet, som står för leveranssäkerhet och som levererar kostnadseffektivitet, kompetens och kreativitet – allt med en skön stämning under tiden som vi hjälper dig med ditt content.

Viktiga ledord för oss är att vi håller vad vi lovar och att alltid leverera i rätt tid, till rätt pris och med rätt kvalitet.

Med oss får du inga standardtjänster, vi ser varje produktion som unik som kräver unika tjänster. Vi ger dig en kreativ och rolig produktionsresa där resultatet är lika trevligt som kostnaden.
Vårt mål är att bli din långsiktiga strategiska kommunikationspartner vad gäller allt inom rörlig media.

För att leverera kreativa lösningar krävs rätt miljö. Vi har 1500 kreativa kvadratmeter mitt i city. Här finns vår studioavdelning med marknadens kanske vassaste green-screen studio. Här finns 8 ljudstudios, bildavdelning, redaktion, ett flertal mötesrum, kafeteria, kök och ett stort antal andra rum och ytor för att kreera i eller kanske bara komma hit och hänga i.

Vi har också rum och platser i kontorslandskap för uthyrning på dags-, vecko- och månadsbasis. Dessa kan hyras med arbetsstation med Avid Media Composer och kopplat till Avid Isis shared storage.

Låt dig inspireras hos oss

Vi finns mitt i centrala Stockholm och erbjuder en kreativ miljö med stora ytor att hänga och jobba i under produktionen, oavsett hur stort ert team är. Det finns arbetsplatser, mötesrum, pentry och matplatser.