En hel del har hänt sedan vårt ursprung som dubbstudio till idag trettio år senare. Vi tror dock våra kunder kan se en röd tråd genom åren, att fokus fortsatt är att garantera en innovativ, engagerande och säker produktionsprocess i en kreativ miljö med hög tillgänglighet i centrala Stockholm.

I dag har vi breddat vårt erbjudande till att vara en innovativ digital mediapartner för våra kunder, en One-Stop-Shop för produktion av digital media på alla plattformar.

Vi har fyra affärsben; Ljud, Röstförmedling, Adaption och Studioproduktion.

Med oss får du en trygg lösningsorienterad partner med hög innovationsfaktor som kan det digitala medielandskapet, som står för leveranssäkerhet och som levererar kostnadseffektivitet, kompetens och kreativitet – allt med en skön stämning under tiden som vi hjälper dig med ditt content.

Viktiga ledord för oss är att vi håller vad vi lovar och att alltid leverera i rätt tid, till rätt pris och med rätt kvalitet.

Med oss får du inga standardtjänster, vi ser varje produktion som unik som kräver unika tjänster. Vi ger dig en kreativ och rolig produktionsresa där resultatet är lika trevligt som kostnaden.
Vårt mål är att bli din långsiktiga strategiska kommunikationspartner vad gäller allt inom rörlig media.

För att leverera kreativa lösningar krävs rätt miljö. Vi har 1500 kreativa kvadratmeter mitt i city. Här finns vår studioavdelning med marknadens kanske vassaste green-screen studio. Här finns 8 ljudstudios, bildavdelning, redaktion, ett flertal mötesrum, kafeteria, kök och ett stort antal andra rum och ytor för att kreera i eller kanske bara komma hit och hänga i.

Vi har också rum och platser i kontorslandskap för uthyrning på dags-, vecko- och månadsbasis. Dessa kan hyras med arbetsstation med Avid Media Composer och kopplat till Avid Isis shared storage.

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

För Twenty Studios är säkerheten och omsorgen för våra kunder och medarbetare av högsta prioritet. Vi följer noga myndigheternas direktiv och rekommendationer kring coronaviruset (Covid-19) och för att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa har vi redan tidigare vidtagit en rad åtgärder i syfte att minimera risken för oro och smittspridning i våra lokaler.

Vi arbetar proaktivt med att minimera risken för trängsel och smittspridning i våra lokaler. Vi följer kontinuerligt antal besökare och skulle det uppstå risk för trängsel kan vi tillfälligt stänga eller dela av vissa delar av våra lokaler samt även anvisa alternativa entréer till olika delar av lokalerna.

Vi vill att Twenty Studios efter rådande läge ska vara en trygg plats att vistas på för både kunder och medarbetare och vi fortsätter kontinuerligt att arbeta och utveckla våra säkerhetsåtgärder.

Vi har tydliga riktlinjer kring handhygien och hur vi i lokalen ska agera för att minska smittspridning. Våra medarbetare stannar givetvis hemma vid minsta symptom och vi uppmanar även dig som kund att stanna hemma om du inte känner dig frisk.

Vi håller öppet som vanligt, men rekommenderar dig som har möjlighet att i stället för att besöka oss fysiskt, istället nyttja någon av våra online-tjänster för möten samt för att medverka och följa din produktion i realtid.

Några av de åtgärder som vi infört i våra lokaler:

  • Vi har tillfälligt begränsat besöksantalet i våra lokaler för att undvika att det skapas trängsel, vi kan därför inte garantera allas medverkan vid en produktion
  • Vid behov begränsar vi personflödet mellan olika delar av våra lokaler och erbjuder separata entréer till dessa delar.
  • Vi rekommenderar våra gäster att bära ansiktsskydd, vilket även våra medarbetare gör vid behov.
  • Vi har utökat våra städ-och hygienrutiner samt tillhandahåller handdesinfektion till våra gäster.

Låt dig inspireras hos oss

Vi finns mitt i centrala Stockholm och erbjuder en kreativ miljö med stora ytor att hänga och jobba i under produktionen, oavsett hur stort ert team är. Det finns arbetsplatser, mötesrum, pentry och matplatser.