När du liksom vi vet att kvalitet gör skillnad, låt ditt innehåll paketeras så som det förtjänar.

Vi är experter på att ta fram unika audiovisuella lösningar inom affärskommunikation och underhållning. Det gör vi genom att skräddarsy tjänster och skapa kreativt innehåll som hjälper dig att verkligen nå ut med ditt budskap. Alltid med fokus på kvalitet, kostnadseffektivitet och leveranssäkerhet.

Studioproduktion

Vi erbjuder studioproduktion i världsklass med oändliga möjligheter.

Allt fler önskar streama eller spela in event i en studiomiljö. Desto färre har möjlighet att göra det med samma höga kvalitet som hos oss på Twenty Studios.

Streaming och green-screen i tv-kvalité

Vi erbjuder livestreaming eller inspelning av ditt lokala eller globala event, eller annan typ av produktion. Vi kan göra det från en eller flera av våra studior samtidigt. Och det med talare och publik uppkopplade från i princip varsomhelst i världen.

Självklart arbetar vi med den senaste mest avancerade green-screen-tekniken. Det gör att möjligheterna att skapa en unik studioscenografi anpassad för ditt behov och varumärke är nästintill oändliga. Samtliga våra studior är utrustade med digital 3D-scenografi, vilket möjliggör avancerade interaktiva scener, augmented reality och virtuella kamerarörelser – allt för att skapa en produktion i sann tv-kvalité.

Unika produktioner med wow-känsla

För oss är varje studioproduktion unik där vi inte lämnar något åt slumpen. Vi hjälper våra kunder hela vägen – från idé- och koncept till produktion, genomförande och uppföljning. Alltid i nära samarbete med dig som kund och med siktet inställt på att skapa en produktion i världsklass med wow-känsla. Vi producerar digitala möten, webbinarier och reklamfilmer etc.  där ditt varumärke kommer till sin fulla rätt på ett sätt som aldrig skulle ha varit möjligt att skapa med enbart traditionell teknik.

  • Programledare i Scanias studioset
  • Teamsdagen Personal i studio
  • Två programledare i studion
  • Victoriahem Studioset med två gäster
  • Vattenfall tre gäster i studioset

Mobil studio

Vi liveproducerar och streamar ditt digitala möte eller hybridevent från valfri plats.

Vi producerar både inomhus- och utomhusevent, komplett med produktionsteam och teknik. Med vår produktionsexpertis säkerställer vi att resultatet blir det bästa möjliga oavsett var du befinner dig.

Precis som i våra studiosändningar kan du självklart blanda medverkande på plats och distans med videoinslag och grafik – allt för att skapa en professionell och engagerande tv-mässig produktion för såväl de fysiska åhörarna som de som följer eventet digitalt.

Studio på kontoret

Effektiv företagskommunikation på kontoret

För vissa bolag är kommunikationsbehovet så pass stort att en egen studiolösning på kontoret skulle spara tid och öka tillgängligheten. Det kan också bli mer kostnadseffektiv jämfört med att boka in sig hos en extern studio, detta om det görs på rätt sätt.

Bemanning för Drift och underhåll

Vi kan ta ett totalansvar för bemanning av studion, eller hyr in extern kompetens vid sjukdom och till produktioner som kräver resurser utöver det vanliga. Vi kan också sköta det tekniska underhållet.

Oavsett vilka resurser som behövs till studio och produktion har Twenty Studios kompetenserna, hyr vid enstaka tillfällen eller teckna ett drift och underhållsavtal.

Videoproduktion

Vi skapar och producerar rörligt material som boostar ditt budskap.

För att få bästa möjliga effekt när man kommunicerar med video behövs innehåll som engagerar och entusiasmerar. Med vår breda erfarenhet av videoproduktion hjälper vi dig med just det.

Vi producerar all typ av film för din affärskommunikation, såsom produktfilm, instruktionsfilm, utbildningsfilm och reklamfilm.

Vi anpassar dina filmer för att användas på alla dina lokala marknader, så kallad adaption. Vi spelar in och lägger till berättarröster (voiceover, VO) på det lokala språket, samt ersätter text och grafik anpassat för den lokala marknaden.

Oavsett vilken typ av videoproduktion du önskar göra är kreativitet, kvalitet och hög innovationsgrad våra ledord för att du verkligen ska nå fram och beröra dina tittare.

Postproduktion

Vi har genom åren fått förtroendet att jobba med ett stort antal professionella filmproducenter där vi ansvarat för efterbearbetning av ljud och video för reklam- och dramaproduktioner samt mycket annat. Med andra ord, vi vet vad vi gör och att vi gör det bra.

Vi arbetar med internationella såväl som lokala produktioner, där vi gör hela eller delar av efterbearbetningen. Vårt kreativa team använder den mest avancerade tekniken och har de bästa förutsättningarna, däribland ett flertal ljudstudior och bildredigeringar. Våra ljudstudior har av flera kunder utsetts till Sveriges bästa, att leverera ett förstklassigt resultat.

Adaption

Vi är en av Nordens vassaste aktörer inom lokalisering, adaption och versionering för marknads- och företagskommunikation.

Har du ett material och vill få större spridning på dina lokala marknader? Vi hjälper dig med att få materialet att möta varje marknads unika behov – och det med fingertoppskänsla.

Med genuin lokal marknadskännedom

Vi arbetar med många framgångsrika varumärken där vi anpassar reklam- och kommunikationsfilmer, främst för den nordiska marknaden. Snabbhet, effektivitet och flexibilitet är nyckelord för oss i vårt produktionsflöde. För dig som kund innebär det kostnadseffektivitet och träffsäkra leveranser grundade på vår genuina marknadskännedom.

Video

Vi lägger till grafiska element, anpassar längd och format för att passa olika medier.

Röst

Vi lokalanpassar berättarröster (voiceover). Med vår långa erfarenhet av casting och ett av marknadens vassaste röstarkiv tar vi fram den rätta rösten för ditt varumärke och budskap.

Ljud

Vi spelar in i en av våra sex ljudstudior och mixar samt mastrar ljud för all typ av media. Även om Norden är vår hemmamarknad har vi ett väl utvecklat och effektivt arbetsflöde med ett nätverk av utvalda partnerstudios över hela världen.

Ljudproduktion

En av Skandinaviens ledande ljudstudior för inspelning, ljuddesign och mixning.

Vi levererar ljudproduktioner för tv, radio, bio och digitala kanaler. Vårt team jobbar med kreativa ljudlösningar för många av världens ledande varumärken tillsammans med lokala och internationella företag, byråer, film- och tv-bolag.

Sverige, Norden, världen

Vi gör självklart produktioner för den svenska marknaden, men ofta även för de övriga nordiska länderna: Danmark, Finland och Norge. Vi gör även produktioner för marknader i många andra länder, där vi gör allt från att hitta rätt röst och spela in till att mixa.

Bland de bästa studiorna på marknaden

Vi har sex ljudstudior, vars högklassiga kvalitet erkänts av några av världens mest välkända och krävande företag verksamma i mediabranchen. Våra ljudstudios är byggda enligt flytande rum-i-rummet principen och kalibrerade för att uppnå optimala akustiska förhållanden.

Niclas och Jenny

Röstförmedling

Vi är röstagenturen utöver det vanliga

Med över 20 års samlad erfarenhet i ryggen hjälper vi dig att hitta den rätta rösten för ditt varumärke.

Rätt röst säger mer än tusen ord. Ja, det menar vi! Med rätt röst når du inte bara mer effektivt ut med ditt budskap, utan stärker också ditt varumärkes trovärdighet, personlighet och identitet.

Vårt röstarkiv uppdateras kontinuerligt och vi är ständigt på jakt efter nya spännande och bra röster. Men vi hittar inte bara nytt till dig, vill du använda en etablerad skådespelare så fixar vi det också.

Vi har fått förtroendet att hitta rätt röst för en mängd lokala såväl som internationella varumärken på många språk och dialekter.

Ge oss en brief så tar vi fram förslag utifrån den, eller så kan du själv söka och lyssna i vårt arkiv online. I vårt röstarkiv finns ett stort urval av olika röster, kategoriserade på allt från språk, dialekt, ålder och röstkaraktär.

Om du vill hjälper vi dig gärna även med manusbearbetning och regi.