När du liksom vi vet att kvalitet gör skillnad, låt ditt budskap paketeras så som det förtjänar.

Vi är specialister på ljud- och videoproduktion för affärskommunikation och underhållning. I våra ljud- och videostudior samt med våra mobila team, skapar vi kreativa produktioner som hjälper dig att verkligen nå ut med ditt budskap. Vi gör det med fokus på kostnadseffektivitet, leveranssäkerhet och kvalitet. Vi vet att kvalitet gör skillnad, låt ditt budskap paketeras så som det förtjänar.

Scania Studio Production Image Twenty Studios

Studioproduktion

Välkommen till våra toppmoderna videostudior, där din kreativa vision tar liv!

Att välja att spela in din videoproduktion eller live-streama ditt nästa event i en av våra studior är ett kraftfullt steg mot att skapa en professionell och oförglömlig visuell upplevelse.

Här är några av skälen till varför våra studior är den perfekta platsen för ditt nästa projekt

Professionellt stöd och expertis

Vår erfarna personal finns tillgänglig för att ge dig stöd och vägledning genom varje steg av produktionen. Från planering och förberedelse till inspelning och efterproduktion, kan du lita på oss för att leverera en förstklassig slutprodukt.

Kreativ kontroll och flexibilitet

I våra studior har du fullständig kontroll över miljön genom att vi jobbar med greenscreen-teknik, vilket ger dig friheten att testa olika idéer och koncept. Oavsett om du vill skapa en intim intervjuscen, en storslagen produktlansering eller någon annan unik skräddarsydd scen, kan våra studior anpassas efter just dina behov

Professionell utrustning och teknik

Våra studior är utrustad med den senaste tekniken för video- och liveproduktion, inklusive toppmoderna studiokameror, ljusutrustning och ljudsystem. Med tillgång till våra resurser kan du vara säker på att din produktion kommer att ha högsta möjliga kvalitet.

Tids- och kostnadseffektivitet

Att använda en av våra studior innebär oftast att man kan spara både tid och pengar jämfört med att leta efter och hyra olika platser för inspelning och live-produktion. Med all utrustning och resurser på plats behöver du inte oroa dig för logistik eller extrakostnader.

Mobil liveproduktion

Vi hjälper dig utveckla dina fysiska event till en hybrid upplevelse

Genom att kombinera det bästa av både fysiska och digitala event, kan vi hjälpa dig att skapa ett hybridevent, som når en bredare publik och som maximerar dina events exponering och engagemang. Vi gör det tillsammans med dig och din partner för fysiska event.

Stream som både ser och låter perfekt

Med vår erfarenhet och toppmoderna teknik, kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov och mål. Vi erbjuder funktioner såsom live chatt, Q&A och omröstningar, för att skapa interaktivitet och engagemang. Precis som i våra studiosändningar kan du självklart blanda medverkande på plats och distans med videoinslag och grafik.

Vi ser naturligtvis också till att tittarupplevelsen blir utöver det vanliga, att din stream både låter och ser fantastisk ut på skärmen.

Större spridning

Dessutom erbjuder vi efterproduktionstjänster för att återanvända och anpassa materialet till olika sammanhang, för att få en spridning till en ännu större publik, samtidigt som det ger en ännu bättre avkastning på investerad tid och pengar.

Videoproduktion

Vi skapar och producerar film som boostar ditt budskap

För att få bästa möjliga effekt när man kommunicerar med video behövs innehåll som engagerar och entusiasmerar. Med vår breda erfarenhet av videoproduktion hjälper vi dig med just det.

Vi producerar all typ av film för din affärskommunikation, såsom produktfilm, instruktionsfilm, utbildningsfilm och reklamfilm.

Hyr en expert

Hyr in produktionsresurser till din egna studio

För de bolag som har eller tänker investera i en egen videostudio kan vi hjälpa till med drift och underhåll.

Vi kan ta ett totalansvar för bemanning av studion, eller hyr in extern kompetens vid sjukdom och till produktioner som kräver resurser utöver det vanliga. Vi kan också sköta det tekniska underhållet.

Oavsett vilka resurser som behövs till studio och produktion har vi kompetenserna, hyr vid enstaka tillfällen eller teckna ett drift och underhållsavtal.

Paradise Hotel Sverige Poster Twenty Studios

Ljudproduktion

En av Skandinaviens ledande ljudstudior för inspelning, ljuddesign och mixning.

Vi levererar ljudproduktioner för tv, radio, bio och digitala kanaler. Vårt team jobbar med kreativa ljudlösningar för många av världens ledande varumärken tillsammans med lokala och internationella företag, byråer, film- och tv-bolag.

Sverige, Norden, världen

Vi gör självklart produktioner för den svenska marknaden, men ofta även för de övriga nordiska länderna: Danmark, Finland och Norge. Vi gör även produktioner för marknader i många andra länder, där vi gör allt från att hitta rätt röst och spela in till att mixa.

Bland de bästa studiorna på marknaden

Vi har sex ljudstudior, vars högklassiga kvalitet erkänts av några av världens mest välkända och krävande företag verksamma i mediabranchen. Våra ljudstudios är byggda enligt flytande rum-i-rummet principen och kalibrerade för att uppnå optimala akustiska förhållanden.

Röstförmedling

Vi är röstagenturen utöver det vanliga

Med över 20 års samlad erfarenhet i ryggen hjälper vi dig att hitta den rätta rösten för ditt varumärke.

Rätt röst säger mer än tusen ord. Ja, det menar vi! Med rätt röst når du inte bara mer effektivt ut med ditt budskap, utan stärker också ditt varumärkes trovärdighet, personlighet och identitet.

Vårt röstarkiv uppdateras kontinuerligt och vi är ständigt på jakt efter nya spännande och bra röster. Men vi hittar inte bara nytt till dig, vill du använda en etablerad skådespelare så fixar vi det också.

Vi har fått förtroendet att hitta rätt röst för en mängd lokala såväl som internationella varumärken på många språk och dialekter.

Ge oss en brief så tar vi fram förslag utifrån den, eller så kan du själv söka och lyssna i vårt arkiv online. I vårt röstarkiv finns ett stort urval av olika röster, kategoriserade på allt från språk, dialekt, ålder och röstkaraktär.

Om du vill hjälper vi dig gärna även med manusbearbetning och regi.

Adaption

Vi är en av Nordens vassaste aktörer inom lokalisering, adaption och versionering för marknads- och företagskommunikation.

Har du ett material och vill få större spridning på dina lokala marknader? Vi hjälper dig med att få materialet att möta varje marknads unika behov – och det med fingertoppskänsla.

Med genuin lokal marknadskännedom

Vi arbetar med många framgångsrika varumärken där vi anpassar reklam- och kommunikationsfilmer, främst för den nordiska marknaden. Snabbhet, effektivitet och flexibilitet är nyckelord för oss i vårt produktionsflöde. För dig som kund innebär det kostnadseffektivitet och träffsäkra leveranser grundade på vår genuina marknadskännedom.

Video

Vi lägger till grafiska element, anpassar längd och format för att passa olika medier.

Röst

Vi lokalanpassar berättarröster (voiceover). Med vår långa erfarenhet av casting och ett av marknadens vassaste röstarkiv tar vi fram den rätta rösten för ditt varumärke och budskap.

Ljud

Vi spelar in i en av våra sex ljudstudior och mixar samt mastrar ljud för all typ av media. Även om Norden är vår hemmamarknad har vi ett väl utvecklat och effektivt arbetsflöde med ett nätverk av utvalda partnerstudios över hela världen.

Postproduktion

Vi har genom åren fått förtroendet att jobba med ett stort antal professionella filmproducenter där vi ansvarat för efterbearbetning av ljud och video för reklam- och dramaproduktioner samt mycket annat. Med andra ord, vi vet vad vi gör och att vi gör det bra.

Vi arbetar med internationella såväl som lokala produktioner, där vi gör hela eller delar av efterbearbetningen. Vårt kreativa team använder den mest avancerade tekniken och har de bästa förutsättningarna, däribland ett flertal ljudstudior och bildredigeringar. Våra ljudstudior har av flera kunder utsetts till Sveriges bästa, att leverera ett förstklassigt resultat.